Kinderen met een beperking hebben niet altijd het geluk aan te kunnen sluiten bij een reguliere sport - of voetbalclub. In de vrijetijd- en sportwereld zijn er voor die kinderen van 5 tot 16 jaar heel weinig mogelijkheden. KFC Poperinge biedt hen met het G voetbal team echter wel fantastische mogelijkheden, ... een echte voetbalclub. Een club waar ze zich, ondanks hun beperkingen, toch geapprecieerd voelen. Ze trainen en bewegen ( van aangepaste (bal)spelletjes tot voetbal spelen), spelen (aangepaste) wedstrijden, krijgen een echte uitrusting, ... en een eigen plaatsje in een echte voetbalkleedkamer.


Use soccer to break down social barriers!


G-voetbal bij KFC Poperinge telt geen verliezers, enkel winnaars waarbij de voetbaltaktiek er één is van kameraadschap, begrip, integratie, vriendschap, respect en plezier, ...Voor wie ?

Heeft je kind het wat moeilijker op school, is je kind anders dan andere kinderen, kan je kind moeilijk omgaan met grenzen, lukt het lopen en stappen wat moeilijker, ... en wil je zoon of dochter toch graag wat sporten en voetballen, ... wel dan is G voetbal bij KFC Poperinge zeker iets voor uw zoon of dochter.

Wij kijken niet naar wat het kind niet kan, maar wij vertrekken van wat het kind wél kan. Wij zijn er werkelijk voor iedereen en zetten niemand buitenspel!!!! Uw kampioen(e) mag gerust enkele keren komen kennismaken.


Trainingsdagen?

vrijdagen 19u15-20u15 om de 2 weken

Trainer: Wesley Ares
Mobiel : 0476 75 31 45

Mail :wesley.ares@skynet.beCoördinatie en vragen?

Filip Wydock

Mail : tvjo@kfcpoperinge.be