Word …..……

***KFC speler,
Elkeen kan bij ons terecht, in wedstrijd en in recreatie. We kennen competities mèt en zonder stijgen en dalen, we kennen kampioenschapswedstrijden, bekerwedstrijden, vriendschappelijke wedstrijden en toernooiwedstrijden.Wij zorgen voor de registratie van de spelers bij de KBVB/VFV, indeling in leeftijdscategorieën, zorgen voor de bekende degelijke KFC-opleiding, bezorgen wedstrijdshirts, reserveren terreinen, zoeken trainers, enz. enz..  Vanaf 5 jaar kan je bij ons terecht, zowel jongens als meisjes -  ook kinderen en jongeren met een beperking kunnen bij ons terecht.  Meld je aan bij onze “gerechtigde correspondent” Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul dit formulier in.  Wij vervullen de formaliteiten. We vragen wel een spelersbijdrage; de diverse spelersbijdragen zijn vermeld op deze website, onder “Financiering”, “Spelersbijdragen”.  Ben je veteraan? Dan kan je terecht bij KFC Studax die onder ons stamnummer bij de KBVB/VFV speelt.

***toeschouwer,
KFC biedt de mogelijkheid aan om lokaal het voetbalspel te bekijken. De wedstrijden van ons A en B-elftal zijn te bekijken de zondagnamiddag tegen toegangsgeld of een abonnement. Alle trainingen en alle wedstrijden van de overige elftallen zijn gratis te bekijken.

***vrijwilliger,
Vrijwilligers om behulpzaam te zijn bij de instandhouding van onze vereniging zijn steeds welkom; we hebben een 40-tal diverse functies; wellicht bevalt je één van die functies; meld je aan bij onze secretaris Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

***scheidsrechter,
Wil je actief zijn in het voetbal, maar het spelen ligt je minder, daar ligt dan een kans! De KBVB/VF organiseert opleidingscursussen. Meld je aan bij onze “gerechtigde correspondent” Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

***teamverantwoordelijke,
De teamverantwoordelijke begeleidt en zorgt voor de logistiek van een team.  Hij is ook de contactpersoon van de scheidsrechter voor de match. De teamverantwoordelijke moet ook het wedstrijdblad invullen. Meld je aan bij onze “gerechtigde correspondent” Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De teamverantwoordelijke moet ook aangesloten zijn aan de KBVB/VFV. Wij geven vooraf een uiteenzetting over de taken als teamverantwoordelijke.

***bezoek onze kantine,
KFC biedt de mogelijkheid aan om na te praten over wedstrijd of training - KFC beschikt over een ruime kantine.