Word scheidsrechter!

Sport Vlaanderen

Eurosportring

Het is een tijdje geleden dat u nog wat nieuws van ons ontving, maar de kalendermaker stuurde ons twee speelweekends na mekaar op verplaatsing. Volgende zondag 19 januari spelen we voor het eerst in het nieuwe jaar weer thuis tegen Eendracht Wervik.

Met 10 punten op 12 is 2019 voor KFC Poperinge goed geëindigd; met 3 op 3 is 2020 goed begonnen... Als we dat nu nog enkele weken kunnen doortrekken, dan is het behoud in 1ste provinciale misschien al verzekerd. Zo ver zijn we nog niet, maar toch is KFC al volop bezig met de voorbereiding op het seizoen 20-21.

Daarover leest u meer in ons nieuwe clubblad, waarin we ook de “herschikkingen” bij Jong KFC uitleggen. We blikken ook terug op een formidabele kerstmarkt en we belichten de mooie prestatie van de U8- en U9-spelertjes die zich konden plaatsen voor de finaleronde van het WM Soccer Tournament, een internationaal tornooi. Als de jonge spelertjes zich op paasmaandag kunnen plaatsen, dan mogen ze naar het Duitse Keulen om er in de clinch te gaan met leeftijdgenootjes van Manchester City, Juventus Turijn, Olympic Marseille en andere Wolfsburgs...

Verder in het clubblad heel wat korte KFC-nieuwsjes en info allerhande.

We willen er toch nog even op wijzen dat we meerdere keren per week nieuwsjes allerhande posten op onze Facebookpagina. Wil u op de hoogte blijven, surf van naar https://www.facebook.com/KFCPoperinge/ en “like” onze pagina.

 

Het clubblad van deze week leest u HIER